Je winkelmandje is leeg.

0
 

Kies een winkel

Winkelinformatie Winkelinformatie

Filter op Merken

Verlanglijstjes

Verlanglijst

Geef je code in en vind de verlanglijst die je nodig hebt!

Verlanglijst aanmaken
 

Wie zijn we?

Krokodil is een groepering van 4 zelfstandige speelgoedwinkels verspreid over België en Nederland. Op onze contactpagina kan je zien in welke steden en gemeenten je de winkels kan terugvinden. Als je een winkel kiest kan je op de homepage van deze winkel de bedrijfsgegevens raadplegen.

Overzicht van de winkels: klik op de naam om nuttige gegevens over deze winkel te raadplegen.

Belgische winkels:  Krokodil Brugge, Krokodil Schilde, Krokodil Kasterlee

 

Nederlandse winkels: Krokodil Haarlem

Eigenaar van de website en houder van de bankrekening waarop stortingen via de website gebeuren : Krokodil CV, Turnhoutsebaan 320A  - 2970 Schilde.  Ondernemingsnummer: BE0873818659

De eerste speelgoedwinkels van Krokodil openden hun deuren in april 1990. We kunnen dus prat gaan op meer dan 28 jaar ervaring in het mooiste én leukste speelgoed!

De krokodilwinkels, hoewel elk zelfstandig verantwoordelijk voor eigen zaak, proberen zo MAXIMAAL mogelijk samen te werken. Wij werken met eenzelfde basiscollectie en met dezelfde basismerken. We kiezen samen merken en artikels uit, werken met hetzelfde computerprogramma en met dezelfde folder. Minstens 1 maal per maand wisselen wij samen zoveel mogelijk informatie uit, spelen we gezelschapsspellen of bezoeken we samen de speelgoedbeurzen over de hele wereld.

Krokodil is een unieke samenwerkingsformule! Eén familie van mensen die passioneel bezig zijn met het zoeken naar het beste speelgoed. Een bonte mengeling ook van deskundigen: enkele kleuterleidsters, opvoedsters, pedagogen, onderwijzers, ergotherapeuten, IT specialisten, filologen, marketingspecialisten, bibliothecarissen, schrijnwerkers, ... Mensen met een hart voor kinderen en wat hen bezig houdt!

 

 

RAAD EN DAAD

Onze winkels richten zich op de eerste plaats op volwassenen, niet rechtstreeks op de kinderen. Die volwassenen willen we met raad en daad bijstaan om voor hun kinderen goed speelgoed en goeie kinderboeken te kopen. De klant kan rustig zelf het aanbod ontdekken. Daarbij staan onze medewerkers steeds klaar om bij het teken van de klant in te gaan op de gestelde vragen. Onze verkopers zijn dan ook pedagogisch geschoold.

KLANTENKAART

Trouwe klanten belonen wij met allerlei voordelen. Elke klant die dit wenst heeft bij ons een klantenkaart. Die hoeft u zelf niet bij te houden. Zegt u aan de toonbank eenvoudigweg uw naam. Onze computer registreert uw aankoop op de klantenkaart. Na enkele aankopen verrassen wij u met een tegoed. Onze klantenkaarten hebben geen tijdsbeperking. U kunt voor uw klantenkaart terecht in alle Krokodilwinkels, in Vlaanderen en in Nederland. Meer dan 200 000 klanten hebben al een klantenkaart bij Krokodil! De klantenkaart is alleen geldig voor aankopen in de winkel.

EIGEN EINDEJAARSFOLDER

Elk jaar in oktober geven wij een eigen eindejaarsfolder uit. Die folder biedt een mooi en stijlvol overzicht van enkele honderden artikels uit ons assortiment. Wie af en toe tijdens het jaar onze winkel bezoekt, krijgt de folder thuis toegestuurd samen met enkele waardevolle kortingkoopbons.

KROKODILCLUB

Wie een account (login) aanmaakt op onze website, kan zich meteen ook lid maken van de krokodilclub. Je ontvangt dan onze Nieuwsbrief met heel wat informatie én exclusieve aanbiedingen en kortingsbons voor de leden. In de toekomst zullen wij deze voordelen gevoelig uitbreiden. De krokodilclub telt meer dan 6000 leden.

SPEEL GOED, LEES WEL, DE REST IS KINDERSPEL!

Klik hier om het artikelbestand van Krokodil te doorlopen:

Speelgoed voor baby's en peuters. Gezelschapsspellen, Miniwereld, imitatie, Knutselen bouwen en experimenteren, circus en buitenspel, puzzels en breinbrekers, lifestyle en decoratie, boeken